Marceliussen Transport AS

For mer informasjon om våre tjenester

VÅRE TJENESTER

Transport

Vi tilbyr alle typer transport tjenester og innehar alle sertifikater, men vårt hovedfokus er basert på kulturlivet i Bergen. Vi transporterer alt ifra kostymer og musikkinstrumenter til utescener og lydutstyr

Verdifulle og ømfintlige ting setter strenge krav til kompetanse og utstyr. Vi kan derfor møte våre nåværende og fremtidige kunders behov med profesjonelt mannskap og ved å tilby utstyr som:

Spesialbestilt henger fra Ekeri, med full sideåpning, lift, varme, alarm, GPS sporing m.m.

Scene-teknisk

Våre sjåfører kan etter avtale være behjelpelig med opp/ned rigg, før og etter transport. Vil tilbyr også mannskap utelukkende til Scene-arbeid eller rigg.

I tillegg til nevnte materiell har vi også gode samarbeidspartnere lokalt med biler og mannskap som setter oss i stand til å håndtere alle typer transport oppdrag.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

OM OSS

Hvem er vi

Marceliussen Transport er en liten bedrift med hovedfokus på transport av kunst, kultur og musikkinstrumenter. Selskapet er et resultat av 4 generasjoners erfaring innen transport og over 40 år som fast transportør for de største kultur institusjonene i Bergen!

Selskapet eies og drives av Eivind og Andreas Marceliussen og tilbyr alle typer transport tjenester og innehar alle sertifikater, også for farlig gods. Vår drift baserer seg hovedsakelig rundt kulturlivet i Bergen. Og vi er stolt over å kunne si at vi er fast transportør for alle de store kulturinstitusjonene her.

Festspillene i Bergen er en av våre faste kunder og i 2013 gjennomførte vi utstyrstransporten for 40 året på rad. Og når kunder som Bergen Filharmoniske Orkester eller Carte Blanche skal på turne, her i Norge eller i Europa er Marceliussen Transport AS en erfaren og seriøs samarbeidspartner hele veien.

I tillegg til transport utfører vi mye arbeid på scenen i Grieghallen. Vi bistår som scenearbeidere under store operaforestillinger og leier ut scenemester til alle prøver og konserter med Bergen Filharmoniske Orkester.

Vi har også siden 1/1-14 fungert som en av orkesterets to podieinspisienter.

41922df9-1693-497c-b4fb-4469edb6bc02

KONTAKT OSS

Marceliussen Transport AS
Rosslandsvegen 1176
5918 Frekhaug

Vi bruker informasjonskapsler – les mer om personvern